Skocz do zawartości
  • 0

mój pierwszy xiaomi - jaki

Pytanie

Opublikowano

Witam, jestem nowy. Do tej pory głownie uzytkowalem sony  iphony. Brat jednak zaszczepil we mnie marke xiaomi o ktorej nie mam pojecia.

moje warunki:

cena do około 1000 zl

gwarancja w Polsce

do tej pory bardzo dobrze ukladaly mi sie ekrany do 4,7 cala chcialbym aby tu nie przebilo 5". Aczkolwie przemyslalbym to.

Co proponujecie?

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Olej gwarancję. Za 240$ można już dostać mi5 w wersji 3/32GB. Tylko flagowce xiaomi mogą konkurować aparatami z iphonami czy Samsungami. 11.11 w chińskich sklepach są spore obniżki cen z okazji tzw dnia singla. Albo weź za 120$ mi4/mi4c. Cena śmieszna a to ciągle niezłe słuchawki.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• 0
Opublikowano

Mi4 lepiej wykonany bo flagowiec ale jednak trochę wolniejszy procesor. Dostaniesz juz tylko wersję 2/16GB. MI3C bardziej plastikowy ale ma dualsim i dopłacając mozna kupic wersję 3/32GB. Oba nie mają slotu na karty microSD. Oba mają zdecydowanie lepsze aparaty od serii Redmi i Redmi Note.
Z gwarancją zapłacisz 30-40% wiecej.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• 0
Opublikowano (edytowane)

Wiesz.. jakos specjalnie nie bedzie zalezalo mi na grach (aczkolwiek dobrze zeby cos tam pociagnelo bo moze czasem cos zainstaluje). Bede go uzywal głownie do internetu. Czyli przegladanie allegro olx, sprawdzam czesto moja poczte do tego facebook i messenger no i aplikacje bankowa.  wiec dobrze byloby zeby tez bateria mi nie padla w polowie dnia. Dobrze zeby byla spasowana gdyz nie chce strzelajacego plastiku. Jak tak piszesz to faktycznie chyba bez gwarancji kupie. Czyli lepiej od goldway w takim wypadku niz ibuy, tak? Dobzre rozumiem? Jeszcze zastanawiam bo 11go ma wyjsc redmi 4 w te dni singla czy cos takiego. Tyle ze to niewiadoma, ale ma kosztowac cos kolo 400 zl!   PS. Na dual sim mi nie zalezy - only Orange :)

Edytowane przez motylferbi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...