SlenderJr Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Witam, Z ciekawości zajrzałem na AFH Xiaomi.eu i co zobaczyłem? Nowy folder MIUI w wersjach Stable, MIUI 8.1! Jeszcze nie testowałem ale mam nadzieję że poprawili czas pracy na baterii Do dziś rana był dostępny jedynie build dla Mi5 jednakże widzę że dodali 3 inne buildy dla innych urządzeń, sądzę że stopniowo zaczną się pojawiać nowe buildy dla poszczególnych urządzeń Zapraszam do testów i zgłaszania co i jak na poszczególnych urządzeniach Link do folderu na AFH poniżej:https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=126103Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
m4ci3k_sz Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Przecież stable miuipolska to stare devyWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1
SlenderJr Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Opublikowano 1 Listopada 2016 Przecież stable miuipolska to stare devyWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu TapatalkaAmeryki tym nie odkryłeś akurat... Poza tym to nie miuipolska a Xiaomi.eu, to jeden i ten sam ROM aczkolwiek nazewnictwo już inne, poza tym jesteś w stanie wskazać który dev to ten właśnie stabilny build? Jeśli tak to chętnie chciałbym się dowiedzieć o changelogu i opiniach o tej wersji dev z której został zbudowany Stable, jeśli nie wnosisz nic istotnego do tematu proszę zaprzestań nabijania bezsensu postów, ja jedynie podałem informację o nowym stabilnym buildzie z MIUI 8 na który na pewno wiele osób czekało a nie wiedziało że już jest, tak więc zapraszam do pobierania i testowania wszystkich zainteresowanych Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 1
Nezumi Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi