StachuCapan Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Mi4 3/16 + silikonowe etui(nowe) Opis: Do zaoferowania mam Xiaomi Mi4 kupiony na AliExpress 22.02.2016 r. Przez cały czas noszony w plastikowym etui i z naklejonym szkłem. Niestety raz upadł, przez co etui i szkło hartowane pękły, ale urządzenie pozostało nietknięte. Poza tym na metalowej ramce widać drobne otarcia, których nie da udało mi się uchwycić na zdjęciu. Cena: wstępnie 650 zl, ale rozważę wszystkie oferty Aukcja allegro/olx: https://www.olx.pl/oferta/xiaomi-mi4-lte-3gb-ram-16gb-pamieci-CID99-IDirJNF.html Kontakt: PW lub 731613212, Kraków. Zdjęcia: Edytowane 2 Listopada 2016 przez StachuCapan
Elderbary Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 48h na poprawienie treści / tematu, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
Elderbary Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi