Skocz do zawartości

Note3Pro,Mi4C czy Redmi 3S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Tak jak w tytule co wybrać?

-Xiaomi Redmi Note3 Pro (2GB RAM,16 wbud.Snapdragon650)

-Xiaomi Redmi 3S Global Edition(3GB Ram,32 wbud.Snapdragon430)

-Xiaomi Mi4C (2GB RAM,16 wbud.Snapdragon808)

Najważniejsze co mnie interesuję to dobrze działający android minimum 6.0 aby się nie cofać do epoki łupanego kamienia.Wyniki antutu znam,ale to nie jest ważny argument aby od razu brać Note3 Pro który deklasuje reszte z 75000pkt.benchmarku.Przede wszystkim płynny 6.0 Marshallow,w miare dobry aparat i bateria.

wysławszy z Nexus 7 PureNexus-grouper+gappsy 6.0.1

Opublikowano

Witam.Tak jak w tytule co wybrać?
-Xiaomi Redmi Note3 Pro (2GB RAM,16 wbud.Snapdragon650)
-Xiaomi Redmi 3S Global Edition(3GB Ram,32 wbud.Snapdragon430)
-Xiaomi Mi4C (2GB RAM,16 wbud.Snapdragon808)
Najważniejsze co mnie interesuję to dobrze działający android minimum 6.0 aby się nie cofać do epoki łupanego kamienia.Wyniki antutu znam,ale to nie jest ważny argument aby od razu brać Note3 Pro który deklasuje reszte z 75000pkt.benchmarku.Przede wszystkim płynny 6.0 Marshallow,w miare dobry aparat i bateria.

Android ma znikome znaczenie dla miui. Redmi note 3 pro to tylko wersja prime (3/32) jak już.

Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Opublikowano

Hmmm...a fiołki niebieskie:
http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5_5-inch-2GB-RAM-16GB-Snapdragon-650-Hexa-core-4G-Smartphone-p-1030861.html?rmmds=category
Są dwie wersje.Z resztą nieważne.
Mi akurat chodzi głównie o android 6.0 i tu nikt nie potwierdza.Dziś dzwoniłem do sprzedawcy z olx i usłyszałem że oni sprzedają Redmi 3s z wgranym androidem 6.0.Na bangood w opisie produktu jest tylko info o Miui 7.Na miuipolska nie znalazłem jednoznacznej informacji o 6.0 marshallow dla 3S.
Oczywiście niedawno miałem zwykły Redmi3 (już sprzedałem) i też zależy mi na Miui,no ale patrząc w przyszłość co mi po zakupie telefonu ,który nie dostanie wsparcia chociaż do 6.0.Za rok lub później zaczną pojawiać się aplikacje z takimi minimalnymi wymaganiami i co wtedy?

Opublikowano
Hmmm...a fiołki niebieskie:
http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5_5-inch-2GB-RAM-16GB-Snapdragon-650-Hexa-core-4G-Smartphone-p-1030861.html?rmmds=category
Są dwie wersje.Z resztą nieważne.
Mi akurat chodzi głównie o android 6.0 i tu nikt nie potwierdza.Dziś dzwoniłem do sprzedawcy z olx i usłyszałem że oni sprzedają Redmi 3s z wgranym androidem 6.0.Na bangood w opisie produktu jest tylko info o Miui 7.Na miuipolska nie znalazłem jednoznacznej informacji o 6.0 marshallow dla 3S.
Oczywiście niedawno miałem zwykły Redmi3 (już sprzedałem) i też zależy mi na Miui,no ale patrząc w przyszłość co mi po zakupie telefonu ,który nie dostanie wsparcia chociaż do 6.0.Za rok lub później zaczną pojawiać się aplikacje z takimi minimalnymi wymaganiami i co wtedy?

Gościu... Napisałem, iż wersja 3/32 powinna Cię interesować, a nie, że 2/16 nie istnieje. Na rn3pp jest już dawno miui 8 i Android 6, ale tak jak mówiłem i mnie mówiono - wersja androida nie ma tutaj znaczenia. Nie wypowiadam się na temat 3s.

Opublikowano

"Redmi Note 3 Pro to tylko wersja Prime (3/32)"

A jak miałem to zrozumieć?

Ze względów finansowych nie mam wyjścia.Tylko redmi note 3 pro 2gb ram.

Czy jest android 6.0 na 3s lub mi4c?

Opublikowano
redkontakt dzięki.
Ok.Chyba zdecyduje się na Redmi 3S.Temat rozwiązany.

Wersja 3/32 jest niewiele droższa... Zawiedziesz się 3S, ale to nie mój problem.

Opublikowano

Note 3 Pro koszt w tej chwili 637zł
Redmi 3S 455zł
Zwykłego Redmi 3 sprzedałem za 530zł i po prostu nie zamierzam inwestować tylko zmieścić się w tej kwocie.
Rozumiem że Redmi 3Pro lepszy. Snapdragon 650 a 430 to spora różnica.
Po prostu Redmi Note 3Pro jest przydrogi w tej chwili.Do tego 5,5cala czy dla mnie za duży no i rozdzielczość gdyby miał HD i ekran max 5,2 cala to może bym zaryzykował.

Opublikowano

Ma full HD i 5,5, którego nie czuć. Zawsze możesz dozbierać i kupić. Jeżeli chcesz telefon na lata to 3s będzie dużym błędem.

Opublikowano

Na lata nie kupuje.Zmiana telefonu co około pół roku.Z tego względu ,że chodzi głównie o najnowszy android.Następną zmianę prawdopodobnie zrobię w lipcu jak pojawi się coś od xiaomi na bazie androida 7.0
Dla mnie najważniejsza cecha aby mieć najnowsze upgrade.

Opublikowano

Ty naprawdę nie rozumiesz, że guzik Ci da android 6 czy 7, bo to ma znikome znaczenie dla miui, ile można powtarzać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...