Biały Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) Witam. Mam problem z mikrofonem w telefonie Xiaomi Mi 4 LTE. Otóż, problem polega na tym, że jak odbiorę połączenie, to nikt mnie nie słyszy, dopiero jak przełączę na głośno mówiący działa. O co może chodzić ?? Proszę o poradę. Edytowane 28 Października 2016 przez Biały
mrosi Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 39 minut temu, Biały napisał: Witam. Mam problem z mikrofonem w telefonie Xiaomi Mi 4 LTE. Otóż, problem polega na tym, że jak odbiorę połączenie, to nikt mnie nie słyszy, dopiero jak przełączę na głośno mówiący działa. O co może chodzić ?? Proszę o poradę. A może zdecyduj się, który problem jest właściwy? Ten, czy ten drugi? Jak dla mnie, to jest spam...
Biały Opublikowano 28 Października 2016 Autor Opublikowano 28 Października 2016 Mam dwa problemy w tym telefonie. Ten z aktualizacją, pojawił się teraz, a ten z mikrofonem jakieś 2-3 tygodnie temu. I napisałem dwa oddzielne tematy.
mrosi Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 44 minuty temu, Biały napisał: Mam dwa problemy w tym telefonie. Ten z aktualizacją, pojawił się teraz, a ten z mikrofonem jakieś 2-3 tygodnie temu. I napisałem dwa oddzielne tematy. Po co dwa, skoro i tak masz uwalony telefon...? Przy okazji. Jesteś pewien, że instalowałeś odpowiedni ROM?
Biały Opublikowano 28 Października 2016 Autor Opublikowano 28 Października 2016 Tak, jestem pewien. Ściągnąłem dokładnie plik z tą nazwą: xiaomi.eu_multi_MI3WMI4W_6.10.27_v8-6.0
mrosi Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Obawiam się, że bez MiFlash się nie obędzie. Szukaj instrukcji w dziale Tutoriale.
Rekomendowane odpowiedzi