Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam kogoś kto pomoże mi odblokować Bootloadera w MI5. Mam MIUI 7.3 Stable, a chciałabym 8. A niestety unlock idzie tylko do 50% a potem ma problem weryfikacji. Oczywiście nic za darmo. Szukam pomocy online np. osoba połączona przez Team Viewer.

Opublikowano

Jeśli odblokowujesz oficjalnie i dostałaś zgodę na odblokowanie to po prostu cierpliwie poczekaj. 

Opublikowano

Bo teraz muszą uaktualnić dane na serwerze żeby odblokować zdalnie bootloader. Podobno robią to raz w tygodniu więc wystarczy cierpliwie poczekać, ja też tak miałem po tygodniu ruszyło na 100%.

Opublikowano (edytowane)

Wiesz co taki komunikat to ja mam na odblokowanym bootloaderze ;)

Edytowane przez slimozis
Opublikowano

z tego co mi wiadomo to odblokowywać trzeba na na wersji dev nie ważne czy China czy Global, ja u siebie miałem wersje Global Dev i poszło za pierwszym razem i nie musiałem czekać tygodnia tylko po 2h od otrzymania zgody poszło za pierwszym razem

Opublikowano
6 minut temu, kaudii napisał:

z tego co mi wiadomo to odblokowywać trzeba na na wersji dev nie ważne czy China czy Global, ja u siebie miałem wersje Global Dev i poszło za pierwszym razem i nie musiałem czekać tygodnia tylko po 2h od otrzymania zgody poszło za pierwszym razem

Pomyśl, wszystko zależy kiedy wysłałeś zgłoszenie i dostałeś zgodę. Jeśli tak jak głosi fama robią to raz na tydzień może akurat miałeś fart i w tym samym dniu dodali do twojego konta możliwość odblokowania. Ja czekałem tydzień po otrzymaniu zgody.

A wracając do tematu ogłoszenia może faktycznie ktoś to zrobi zdalnie :)

Opublikowano

nie mam problemów z myśleniem, wbrew temu jak uważasz, a co do czekania tydzień na dodanie możliwości to dla mnie jest bzdura, jaki miało by to sens, z tego co ja się znam na takich kwestiach i systemach zarządzania treścią , to dodanie zgody do konta powoduje wysłanie automatycznego sms-a z tą informacją do osoby zainteresowanej a nie odrotnie, bo z tego co piszesz winikało by ,że siedzi jeden czy tam dwóch kolesi którzy klepią zgody i wysyłają sms-y a z koliei kolejne ludki patrzą kto tę zgodę otrzymał i dodają to do twojego konta , jak dla mnie wielki bezsens i nie potrzebny galimatias, aczkolwiek nie wykluczone, że się mylę,

A możesz mi powiedzieć jaki to ma być niby ten szczęśliwy dzień, bo ja u siebie wysyłałem prośbe o zgodę we wtorek, a w czawartek popołudniu dostałem info i 2 h później miałem odblokowany bootloader. I z tego co pamiętam to przy wysyłaniu prośby było info,że może to trwać od 2- 10 dni ale odtyczyło to otrzymania zgody w formie SMS,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...