agusia147 Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Cześć, szukam kogoś kto pomoże mi odblokować Bootloadera w MI5. Mam MIUI 7.3 Stable, a chciałabym 8. A niestety unlock idzie tylko do 50% a potem ma problem weryfikacji. Oczywiście nic za darmo. Szukam pomocy online np. osoba połączona przez Team Viewer.
Gość Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Jeśli odblokowujesz oficjalnie i dostałaś zgodę na odblokowanie to po prostu cierpliwie poczekaj.
agusia147 Opublikowano 27 Października 2016 Autor Opublikowano 27 Października 2016 Dostałam zgodę, jednak aplikacja odblokowująca dochodzi do 50%...
Gość Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Bo teraz muszą uaktualnić dane na serwerze żeby odblokować zdalnie bootloader. Podobno robią to raz w tygodniu więc wystarczy cierpliwie poczekać, ja też tak miałem po tygodniu ruszyło na 100%.
agusia147 Opublikowano 27 Października 2016 Autor Opublikowano 27 Października 2016 Mam tak jak na screenie w załączniku.
Gość Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) Wiesz co taki komunikat to ja mam na odblokowanym bootloaderze Edytowane 27 Października 2016 przez slimozis
Kaudii Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 z tego co mi wiadomo to odblokowywać trzeba na na wersji dev nie ważne czy China czy Global, ja u siebie miałem wersje Global Dev i poszło za pierwszym razem i nie musiałem czekać tygodnia tylko po 2h od otrzymania zgody poszło za pierwszym razem
Gość Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 6 minut temu, kaudii napisał: z tego co mi wiadomo to odblokowywać trzeba na na wersji dev nie ważne czy China czy Global, ja u siebie miałem wersje Global Dev i poszło za pierwszym razem i nie musiałem czekać tygodnia tylko po 2h od otrzymania zgody poszło za pierwszym razem Pomyśl, wszystko zależy kiedy wysłałeś zgłoszenie i dostałeś zgodę. Jeśli tak jak głosi fama robią to raz na tydzień może akurat miałeś fart i w tym samym dniu dodali do twojego konta możliwość odblokowania. Ja czekałem tydzień po otrzymaniu zgody. A wracając do tematu ogłoszenia może faktycznie ktoś to zrobi zdalnie
Kaudii Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 nie mam problemów z myśleniem, wbrew temu jak uważasz, a co do czekania tydzień na dodanie możliwości to dla mnie jest bzdura, jaki miało by to sens, z tego co ja się znam na takich kwestiach i systemach zarządzania treścią , to dodanie zgody do konta powoduje wysłanie automatycznego sms-a z tą informacją do osoby zainteresowanej a nie odrotnie, bo z tego co piszesz winikało by ,że siedzi jeden czy tam dwóch kolesi którzy klepią zgody i wysyłają sms-y a z koliei kolejne ludki patrzą kto tę zgodę otrzymał i dodają to do twojego konta , jak dla mnie wielki bezsens i nie potrzebny galimatias, aczkolwiek nie wykluczone, że się mylę, A możesz mi powiedzieć jaki to ma być niby ten szczęśliwy dzień, bo ja u siebie wysyłałem prośbe o zgodę we wtorek, a w czawartek popołudniu dostałem info i 2 h później miałem odblokowany bootloader. I z tego co pamiętam to przy wysyłaniu prośby było info,że może to trwać od 2- 10 dni ale odtyczyło to otrzymania zgody w formie SMS,
Nezumi Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi