Logicman Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Witam Mam problem z swoim telefonem. Ostatnio miałem strasznie zawaloną pamięć i postanowiłem sformatować go. Po formacie chciałem skorzystać z roota ( nie pamiętam dokładnie z czego ) dostałem informacje o tym że telefon nie jest zrootowany co mnie zadziwiło.Root access not available. A gdy kliknę get now piszę loading root fail. nie mogę usunąć aplikacji i zainstalować apk z rootem jej na nowo. Aplikacja od roota to kingroot. System to miui w wersji 7
kulig007 Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 A nie lepiej zainstalować po prostu sprawdzone superSU? Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka 1
Logicman Opublikowano 27 Października 2016 Autor Opublikowano 27 Października 2016 Jakim programem ? Czy jest możliwość bez podłączania telefonu do pc ? Dopiero teraz zauważyłem że mam dwie aplikacje(v 4.9.7 i 4.9.6 ) . Jedna ma błąd get root ,a druga wyżej opisany. Przesyłam screeny dotyczące tego problemu. Są też screen dotyczący odinstalowaniu obu aplikacji.
Nezumi Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi