rockmonster Opublikowano 23 Października 2016 Opublikowano 23 Października 2016 Przedmiot: Xiaomi Mi NoteCena: 800 zł - kurier gratis. Opis: Telefon kupiony od Burizy. Telefon ma jeszcze 3 miesiące gwarancji producenta i ja sam daję tydzień, dwa gwarancji rozruchowej. Z telefonem nigdy nic się nie działo, nie był otwierany, kupiony w wersji Bamboo.Telefon jest w bardzo dobrym stanie, noszony zawsze we wsuwce, kładziony zawsze na etui lub czyms miękkim więc szybka aparatu jest w idealnym stanie, co widać na zdjęciu. Na ramce delikatne przetarcie. Na ekranie mikroryski widziane pod światło, ale to norma na telefonach używanych ponad miesiąc.W zestawie ładowarka oryginalne pudełko, papierki, szpilka do tacki, etui widoczne na zdjęciu, etui przezroczyste, plastikowe na tył.Sprzedaję, ponieważ przerzucam się na Mi5S, chociaż nie jest tak piękny Kontakt tel/sms: 723605522
Elderbary Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 48h na poprawienie treści / tematu, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
Elderbary Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi