Brendol Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Nazwa przedmiotu: Xiaomi RN2 Prime (BIAŁY) Opis: Kupiony w październiku zeszłego roku, 0 rysek na ekranie, 0 rysek na obudowie (cały czas trzymany w case'ie, i naklejone szkło). Wgrane MIUIPolska z marca tego roku, od tamtego czasu nie aktualizowałem bo nie potrzebowałem (nie zacinał się, wszystko działało, uznałem że niepotrzebne mi aktualizowanie bo była to dobra wersja). Cena: 550 Aukcja allegro/olx: brak, jeśli trzeba to wystawię na allegro. Kontakt: [email protected] Zdjęcia: brak, jeśli będzie zainteresowanie to wyślę
Elderbary Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 48h na poprawienie treści / tematu, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
Elderbary Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi