Mateusz. Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Hej. Wczoraj kupiłem Redmi Note 4. Posiadam w nim global ota z językiem polskim. Ale są rzeczy, które mnie denerwują (używałem miui 8 na mi4c) i Chcialbym zainstalować miui eu. Jednak nie mam pojęcia jak to zrobić. Czytałem poradnik (więc nie przysyłajcie linku), ale jest on dla mnie napisany bardzo niezrozumialym językiem. W dodatku wiele kwestii jest napisana niepokolei. Czy ktoś mógłby krok po kroku napisać jak mam zainstalować miui eu? Lub znacie kogoś w Poznaniu kto byłby w stanie pomóc mi z instalacja?
Mateusz. Opublikowano 19 Października 2016 Autor Opublikowano 19 Października 2016 Dzięki za odpowoedz. Mi4c kupiłem odrazu z wgranym miui 7 pl, które potem bez problemu zaktualizowalem do 8. W takim razie zaczynam od odblokowania bootloadera.
Mateusz. Opublikowano 20 Października 2016 Autor Opublikowano 20 Października 2016 Hej, dostałem w nocy pozwolenie. Wieczorem Zajmę się instalacją. Choć nadal nie wiem o co chodzi z aplikacją unlock.. Nie mogę poprostu wgrać trwp i zainstalować miui?
Mateusz. Opublikowano 20 Października 2016 Autor Opublikowano 20 Października 2016 Oczywiście, przepraszam, nie zauważyłem mojego poprzedniego posta. Mam pytanie co do twrp, mianowicie: widzę że jest tylko wersja dla Redmi Note 4 single sim, a mój telefon to wersja na dwie karty. Co teraz?
Muzyk Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 co ten temat robi w Redmi Pro ? 2
Nezumi Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi