skrzatjedyny Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Nazwa przedmiotu: LG G WATCH R Opis: Sprzedam smartwatch LG G WATCH R, ponieważ kupiłem go z myślą ściągania w szkole (:v), ale okazało się, że jednak nie potrzebuję. Stan jest dobry/bardzo dobry - ekran bez żadnych rys (aktualnie nałożone szkło hartowane, mogę zdjąć jeśli ktoś poprosi do dodatkowych zdjęć), koperta ma odrobinę "zjechaną" farbę jak na zdjęciach, a pasek jedynie od spodu wygląda gorzej. Nie jestem pierwszym właścicielem, kupiłem go pod koniec sierpnia, ale mam oświadczenie, które potwierdza zakup w dniu 14-03-2015r. Wysyłam całą zawartość pudełka, włącznie z podstawką do ładowania z kablem. Udzielam 14-dniowej gwarancji rozruchowej. Cena: 479zl (mozliwa lekka negocjacja) Aukcja allegro/olx: http://allegro.pl/smartwatch-lg-g-watch-r-zdjecia-w-opisie-i6558725825.html Kontakt: [email protected] Edytowane 22 Października 2016 przez skrzatjedyny zmiana ceny
Elderbary Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi