goscius Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Witam jak w temacie miałem dziś takie zdarzenie.. restartowałem telefon i po restarcie już nie wstł.. przeszedł odrazu do "reset data" ( nie mógł czegoś tam załadować i można było zrobić tylko reset. Generalnie stanęło na tym że można zrobić WIPE ( cache..) nic to nie dało.. teraz w ostateczności zrobiłem WIPE data i od godziny stoi na logo MI.. Jakieś pomysły co można dalej zrobić żeby odzyskać system?
goscius Opublikowano 15 Października 2016 Autor Opublikowano 15 Października 2016 2 godziny temu, Nezumi napisał: MiFlash. niestety nie działa
Nezumi Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 2 minuty temu, goscius napisał: niestety nie działa Musi.
goscius Opublikowano 15 Października 2016 Autor Opublikowano 15 Października 2016 1 godzinę temu, Nezumi napisał: Musi. próbuje wykrywa telefon po czym mieli (w miflash) wtedy telefon podświetla logo mi a w miflash info że czeka na wykrycie tel i po minucie wyskakuje błąd "press F8 until enter boot menu and select Disable Driver Signature Enforcement" ( F8 nic nie daje.. mogę wybrać yes lub no po wybraniu yes jest tylko restart laptopa a jak kliknę no to wraca do Miflash.. jedyne co po tym mogę to włączyć tryb recovery udało mi się wejść w w fastboot ale miflash wyskakuje błą∂ "nieokreślony błąd (0x80004005:missing image and device error
Nezumi Opublikowano 15 Października 2016 Opublikowano 15 Października 2016 Leć zgodnie z poradnikiem miFlash, upewnij się, że wgrywasz odpowiedni rom fastboot. Temat zamykam bo był już omawiany setki razy, szukaj rozwiązań na forum. Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi