Atq Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Witam, Czy aktualna jest nadal poniższa instrukcja Acida? Zainstalowałem na MI4LTe rom 5.12.17, ale telefon nie stracił dual boota i nie ma wgranego TWRP. Czy tak ma być? Jeśli teraz zainstaluje rom z androidem 6.0 to uceglę telefon? https://miuipolska.pl/forum/topic/9004-mi3mi4-miuipolska-miui-7-android-60/ Aktualizacja MIUI 7 MIUIPolska do Androida 6.0 Ważne: proszę przeczytać uważnie poniższą instrukcję. Nie odpowiadam za brak umiejętności czytania. Poniższa aktualizacja jest przeznaczona dla modeli Mi3 i Mi4 (cancro) Aktualizacja nie usuwa danych użytkownika jednak zalecane jest wykonanie pełnej kopii systemu. W razie problemów np. bootloop należy wrócić do recovery i wykonać factory reset Przechodząc z Androida 4.4 pierwsza instalacja jest dwuetapowa. Należy najpierw zainstalować wersję 5.12.17, która połączy partycje /system. Telefon straci dual boot. Następne aktualizacje MIUIPolska już na Androidzie 6.0 odbywają się klasycznie przez Aktualizacje lub TWRP. MIUI Android 6.0 jest wciąż w fazie testów.
Nezumi Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Nadal aktualny.
Rekomendowane odpowiedzi