Hajlaz Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Witam a więc mam poważny problem z moim xiaomi redmi Note 3 pro na Snapdragon z 3gb Romu ( chyba dobrze to napisałem) . Mianowicie sprawa ma się tak przyszedł mi 6 dni temu i dzieła się z nim dziwne rzeczy ''świruje '' gdy chodzę po necie lub dzwonie lub co kolwiek innego telefon zaczyna włączać sobie otwarte pracujące karty w tle i wchodzić na menu główne i tak w kółko aż go wyłączę i zostawię na jakiś czas lub wchodzić na otwarte karty z tle i na jakieś ustawienia ''jednej ręki czy coś takiego '' i sam sobie przełączya nie idzie nic zrobić i teraz nie wiem czemu się tak dzieje a robi się to nawet 6 razy dziennie. Możliwe że to przez to że pod przyklejona folia ochrona są jakieś zanieczyszczenia?
Nezumi Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Ad.1 Polecam stosować interpunkcję oraz ortografię. Ad.2 Polecam przeczytać forum i poradniki instalacji softu. Ad.3 Zanim coś napiszesz, upewnij się, że podobny problem nie był przerabiany.
Rekomendowane odpowiedzi