Skocz do zawartości
  • 0

Który model xiaomi?

Pytanie

Opublikowano

Przymierzam się do zakupu xiaomi już dłuższy czas, w każdym modelu zawsze coś.

Mam obecnie sony z5 i chciałem zamienić na coś "lepszego"

Chciałabym mieć dual sim + kartę pamięci, ale to niemożliwe więc zostaje model z pamięcią min 64GB. Zależy mi też na dobrej baterii, płynności działania aparat żeby robił dobre zdjęcia. Ekran max 5,3" Jak wygląda utrata wartości przy sprzedaży po używaniu go przez parę miesięcy

Natapatalkane z z5

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
1 godzinę temu, krissos napisał:

Przymierzam się do zakupu xiaomi już dłuższy czas, w każdym modelu zawsze coś.

Mam obecnie sony z5 i chciałem zamienić na coś "lepszego"

Chciałabym mieć dual sim + kartę pamięci, ale to niemożliwe więc zostaje model z pamięcią min 64GB. Zależy mi też na dobrej baterii, płynności działania aparat żeby robił dobre zdjęcia. Ekran max 5,3" Jak wygląda utrata wartości przy sprzedaży po używaniu go przez parę miesięcy

Natapatalkane z z5

Nie napisałeś ile mniej więcej chcesz wydać i gdzie chcesz kupić (Chiny czy Polska) i co w Xiaomi ma być "lepsze". Tak jak pisał kolega @sloniacz masz do wyboru tylko dwa modele. Jeżeli twój budżet jest nieograniczony to MI5s ok 400$ , jeżeli chcesz "lepszy" telefon niż Z5 ale masz mniej kasy do wydania  to zostaje Ci tylko Mi5 za ok 300$

• 0
Opublikowano

Jeśli chodzi o budżet (jak by był nieograniczony to bym chyba kupił IP7), ale do 2tyś mogę wydać. Tym bardziej jak sprzedam z5 to trochę dołożę i będzie. Kupić jeśli Chiny to raczej IB żeby była gwarancja pl, jak w kraju to x-kom ale (nie ma takich modeli które bym chciał). Czytałem na forum że niby mi5 jest lepszy od mi5s  (na podczerwieni mi nie zależy, stabilizacja już by się przydała).

Zastanawia mnie czy te telefony tracą dużo na wartości (sony czy samsung używany nie spada szybko i dużo z ceny)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...