djmarco83 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Witam. Mam na "warsztacie" Redmi Note 3. Kolega sobie kupił i dzisiaj ponoć sam mu się zablokował. Dokładnie chodzi o to, że miał ustawiony odcisk palca i kod do niego. Ponoć telefon jakoś w coś mu wszedł (sory za słownictwo ale tak mi tłumaczył) że po wyjęciu z kieszeni miał coś tam do wyboru. Kliknął i odcisk palca oraz kod teraz nie rozpoznaje. Chciałem przez recovery zrobić wipe ale jak wchodzę w recovery to mam tylko ikonę telefonu i kabel USB czyli prosi o podłączenie do kompa. Za pewnie telefon nie jest odblokowany i tu moje pytanie. Skąd pobrać i jak wgrać mu nowy rom ewentualnie jak zrobić wipe?Z góry dziękuję za pomoc. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 50 minut temu, djmarco83 napisał: Witam. Mam na "warsztacie" Redmi Note 3. Kolega sobie kupił i dzisiaj ponoć sam mu się zablokował. Dokładnie chodzi o to, że miał ustawiony odcisk palca i kod do niego. Ponoć telefon jakoś w coś mu wszedł (sory za słownictwo ale tak mi tłumaczył) że po wyjęciu z kieszeni miał coś tam do wyboru. Kliknął i odcisk palca oraz kod teraz nie rozpoznaje. Chciałem przez recovery zrobić wipe ale jak wchodzę w recovery to mam tylko ikonę telefonu i kabel USB czyli prosi o podłączenie do kompa. Za pewnie telefon nie jest odblokowany i tu moje pytanie. Skąd pobrać i jak wgrać mu nowy rom ewentualnie jak zrobić wipe? Z góry dziękuję za pomoc. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Wystarczy poszukać na Forum stosownych poradników: https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/ Na przyszłość, najpierw szukaj, potem zakładaj nowe wątki.
mrosi Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi