Tsukuyomi Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Witam, Mam do sprzedania 3 miesięcznego Xiaomi Mi Note w wersji czarnej. Niestety jak widać na zdjęciach zaliczył mały upadek i powstało pęknięcie, które nie jest wyczuwalne pod palcem, jedynie pod odpowiednim kątem jest widoczne. Przy włączonym ekranie nic nie widać. Dotyk działa bez problemu. Od nowości telefon ma folie 3MK ARC 3D na pleckach i krawędziach więc oprócz ekranu, jest idealnie utrzymany. Telefon ma zainstalowane oprogramowanie Miuipolska w najnowszej wersji. W zestawie : ładowarka QC2.0, folia na plecki Arc 3D, pudełko. Cena atrakcyjna z uwagi na pęknięcie ekranu oraz brak dokumentów zakupu. Preferowany odbiór osobisty w okolicach Katowic, jednak mogę zgodzić się na wysyłkę za pobraniem.
Tsukuyomi Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 Nowa cena dla forum : 650 zł + wysyłka gratis! Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Elderbary Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi