fffff Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Witam, telefon nie wyszukuje mi zadnej sieci probowalem na 3 roznych kartach sim,same karty raczej czyta bo mam wszystkie kontakty,tylko caly czas brak usług,gdy probuje wyszukac wyskakuje komunikat"wyszukiwanie sieci nieudane" telefon zamowiony z aliexpres z goldway .
Zexon72 Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Która wersja - daj zdjęcie pudełka od spodu.
luki! Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Morvi Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Spróbuj zmienić APN. Istnieje też opcja chińskiej wersji samego telefonu, czyli "nie nasze" częstotliwości GSM. Sprawdź na pudełku i na aukcji sprzedawcy. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
luki! Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Widocznie zakładający temat przestał się interesować swoim problemem oraz temat niepoprawiony = kosz
luki! Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi