Kyrtap Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Opaska/smartwatch Xiaomi MiBand 2 Opis: Witam serdecznie. Chciałbym zaoferować Xiaomi MiBand 2 - opaska doskonale wszystkim znana, przedstawiać jej nie trzeba. Gwarantuję 100% oryginalności. Zafoliowana, nigdy nie dotykana, w pełni nowa i nieużywana. No i oryginalna Oczywiście wyposażona w pulsometr - jest to na chwilę obecną najnowszy model tej świetnej i popularnej opaski, sporo błędów poprzednika zostało poprawionych. Miała być dla mnie, ale jednak rezygnuję, za dużo tej elektroniki wokół mnie. Cena: 160 zł + wysyłka (Paczkomat, Poczta, kurier, Paczka w Ruchu Aukcja allegro/olx: Nie ma problemu. Kontakt: Wiadomości PW przez forum. Telefon podam na życzenie. Odbiór osobisty - Ostrów Wielkopolski. Zdjęcia: Wrzucam moje własne zdjęcie - zafoliowane opakowanie, naprawdę nie widać nic poza tym. Więcej zdjęć - z kartką, z imieniem, nickiem, czymkolwiek ktoś zapragnie - nie ma problemu. Edytowane 27 Września 2016 przez Kyrtap
Elderbary Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 48h na poprawienie treści / tematu, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
Kyrtap Opublikowano 27 Września 2016 Autor Opublikowano 27 Września 2016 Poprawione - jeśli chodziło tylko o cenę w tytule. Jak coś więcej to nie wiem co
Elderbary Opublikowano 21 Października 2016 Opublikowano 21 Października 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi