Lexarr Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Chcę sobie kupić smarfon Xiaomi ze względu na miui i powiew świeżości. Teraz mam LG G4, ale chcę czegoś nowego. Moje wymagania -Ekran większy niż 5,5 cala (wąskie ramki) ale do 6max -Dobra bateria min. 4000mah -fajnie by było mieć 4gb ram -wejście na karte pamięci też, ale nie konieczne -rozdzielczość FHD, 2K to za dużo -snapdragon Nie znam się na tych xiaomi, jest dużo modeli. Myślałem nad MiMax, ale jest chyba zbyt duży, co polecacie? Mi5 jest dla mnie za mały
1 sloniacz Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Oprócz mi max tylko mi note miał zdaje się ponad 5.5". Ale trudno go już dostać. Pod koniec września ma wyjść mi note 2 ale za 1200 raczej go nie kupisz Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk 1
0 Lexarr Opublikowano 25 Września 2016 Autor Opublikowano 25 Września 2016 mi note ma grzjnik snap 810, no to tylko MiMax mi został, muszę się zastanowić
0 MD13 Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 mi note ma grzjnik snap 810, no to tylko MiMax mi został, muszę się zastanowić 810 ma mi note pro a nie mi note. Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka
0 sloniacz Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Teraz idealny dla ciebie mi5s plus ale trochę czasu pewnie upłynie zanim będzie normalnie dostępny Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Tylko w 1200zl raczej się nie zmieścisz Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Pytanie
Lexarr
Chcę sobie kupić smarfon Xiaomi ze względu na miui i powiew świeżości. Teraz mam LG G4, ale chcę czegoś nowego.
Moje wymagania
-Ekran większy niż 5,5 cala (wąskie ramki) ale do 6max
-Dobra bateria min. 4000mah
-fajnie by było mieć 4gb ram
-wejście na karte pamięci też, ale nie konieczne
-rozdzielczość FHD, 2K to za dużo
-snapdragon
Nie znam się na tych xiaomi, jest dużo modeli. Myślałem nad MiMax, ale jest chyba zbyt duży, co polecacie? Mi5 jest dla mnie za mały
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi