Szczotek Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Witam Obecnie posiadam wersje Dev i mam problem. Używam programu Go SMS i mam z nim problem. Po prostu nie zawsze dostaje SMS. Nie wiem czy jest to problem Dev wersji. Problem mam tez ze jak chce zrobić cokolwiek w TWRP to muszę odszyfrować partycje a hasla nie znam. Przymierzam sie do wersji Stable ale moze warto sprawdzic z Xiaomi.eu? W zasadzie co jest ciekawego w firmware z xiaomi.eu Podobno xiaomi.eu ma to samo co MIUI polska bo administrator tego forum pracuje przy tym firmware. Najlepiej jakby była już jakaś wersja z aktywnym quick charge 2.0
Nezumi Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Nie dostajesz sms, bo pewnie apka jest ubijana. Dlaczego? Zapraszam do szukania odpowiedzi na forum. Zaszyfrowane? Sam musiałeś to zrobić lub masz telefon z 2 ręki... Xiaomi.eu=MIUIPolska. QC2.0? Co ma do tego soft? Masz procek ze wsparciem QC2.0 to masz i QC2.0, proste... Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi