mickey77 Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Cześć wszystkim! Posiadam telefon Xiaomi Redmi 3S 2/16. Wgrałem do niego rom Miui Polska. Wszystko śmiga. Chciałbym uaktualnić rom o najnowszą aktualizację (od czasu instalacji romu w sierpniu troche ich było). Mam pytanie: Jak to wygląda? Pobiera się rom na telefon w formie .zip i aktualizuje się przez aplikację Aktualizacja naciskając "Zainstaluj aktualizację z pliku .zip"? Czy moje dane po aktualizacji zostaną na miejscu?
patrikos23 Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Tak zostaną Tapatalk by Xiaomi Mi5 Pro Ceramic BLACK
mickey77 Opublikowano 25 Września 2016 Autor Opublikowano 25 Września 2016 Dzięki za odpowiedź Ale da się zrobić aktualizację tak jak napisałem, czy nie bardzo? No bo w sumie po to jest ta aplikacja, ale wole się upewnić :v.
Nezumi Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Na początek polecam pisanie w odpowiednim dziale oraz szukanie odpowiedzi zanim zacznie się pisać tematy bez sensu.
Rekomendowane odpowiedzi