mihail1 Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Nazwa przedmiotu: MI4c Opis:Witam do sprzedanie mam xiaomi MI4c, który przyszedł do mnie w poniedziałek. Telefon jest w stanie idealnym. Sprzęt ma 2gb ramu i 16 gb pamięci wbudowanej. Telefon zwyczajnie mi nie odpowiada i zostaję przy swoim RN3. Cena jest identyczna jak ta za którą telefon kupiłem + VAT bo niestety musiałem go zapłacić (kupiłem u Goldwaya). Odblokowany bootloader, TWRP i najnowszy miuipolska Cena: 549 Aukcja allegro/olx: na życzenie zainteresowanych osób wystawię aukcje. Kontakt: Michał Zdjęcia: Edytowane 23 Września 2016 przez mihail1
Elderbary Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 48h na poprawienie treści / tematu, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
mihail1 Opublikowano 27 Września 2016 Autor Opublikowano 27 Września 2016 Telefon sprzedany, więc można usunąć😉 wysłane RN3pro
Elderbary Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi