matfit Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Cześć, Za kilka dni przyjdzie do mnie ten telefon. W związku z tym mam kilka pytań: * Telefon zamówiłem z Banggood więc zakładam będę miał wgrany syfmiui i bootloader będzie zablokowany. * Telefon będzie użytkowany przez mojego tatę, który nie będzie bawił się w żadne modyfikacje. 1. Który ROM zainstalować, jeśli zależeć mu będzie na jak najbardziej stabilnym działaniu? MIUI V7 czy może V8 w wersji stabilnej od Xiaomi.eu, czy może oficjalny ROM GLOBAL? 2. Czy mogę odblokować bootloader, a później zainstalować oficjalny ROM GLOBAL przez MiFlash według poradnika? Czy instalacja jest możliwa tylko z zablokowanym bootloaderem? 3. Jak wygląda procedura przejścia z oficjalnego Globala na Xiaomi.eu/Miuipolska i na odwrót? 4. Czy na oficjalnym ROMIE GLOBAL lub na stabilnym ROMIE od Xiaomi.eu będę miał dostęp do ROOTA? Chciałbym zainstalować mu AdAway i ViperFX, które wymagają ROOTA. Dzięki za odpowiedzi.
luki! Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Cześć! Zalecam poczytanie informacji na forum Na wszystkie pytania znajdziesz odpowiedź zaledwie parę postów niżej Wątek do kosza
luki! Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi