martula88 Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Witam, mam mi4c i urządzenie adidas miCoach ZoneB, czyli odbiornik ant+, zegarek plus pas do pomiaru tętna. Na necie znalazłem info że telefon obsługuje technologię ant+ ale w tym momencie u mnie nie działa. Było też info że trzeba pobrać dodatkowo ant+ radio service i ant+ plugins, co też zrobiłem, ale dalej nie łączy. W kolejnym miejscu napisali że ant+ działało w oryginalnym romie a w innych nie. Ja mam aktualnie wersje dev muiu 8.1 Xiaomi.eu 6.8,25. Czy mógłby ktoś potwierdzić czy po wgraniu jakiegoś konkretnego softu te ant+ zadziała? A jeśli nikt nie testował to niech chociaż nakieruje na konkretny download romu o którym mowa w https://xiaomi.eu/community/threads/ant-conectivity-support-not-working-mi4c.31286/ wspominają o sofcie xiaomi.eu_multi_libra_5.11.26_v7-5.1.zip Czy to stary soft albo czy ktoś wie w jakim nowszym powinno być ok? Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 21 Września 2016 przez martula88
mrosi Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi