himek72 Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Miałem zainstalowaną najnowszą wersje miui 6.9.15 i weszłem w trwp chciałem wyczyścić wipe cache ale sam niewiem co zrobiłem bo telefon zresetował mi się i po włączeniu menu początkowe ,ustawianie języka sieci i doszedłem żeby wpisać się na konto xiaomi,nawet pisze że urządzenie z kontem xiaomi jest już powiązane żeby wpisać hasło żeby zweryfikować urządzenie i tu jest problem bo na 100% jestem pewny że wpisuje dobrze a wywala błędy,już niewiem co robić a bez wpisania hasła telefon dalej nie chce ruszyć Czy jest możliwe że teraz mam wersje global ?
mrosi Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 9 godzin temu, himek72 napisał: Miałem zainstalowaną najnowszą wersje miui 6.9.15 i weszłem w trwp chciałem wyczyścić wipe cache ale sam niewiem co zrobiłem bo telefon zresetował mi się i po włączeniu menu początkowe ,ustawianie języka sieci i doszedłem żeby wpisać się na konto xiaomi,nawet pisze że urządzenie z kontem xiaomi jest już powiązane żeby wpisać hasło żeby zweryfikować urządzenie i tu jest problem bo na 100% jestem pewny że wpisuje dobrze a wywala błędy,już niewiem co robić a bez wpisania hasła telefon dalej nie chce ruszyć Czy jest możliwe że teraz mam wersje global ? Po raz kolejny dublujesz zakładane wątki. Następnym razem nie obejdzie się bez ostrzeżenia. Tym razem tylko Kosz.
mrosi Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi