stip Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 .Kupilem sobie pendrivea sandiska z koncowka mini usb, sformatowalem do systemu exFAT i wgralem sobie cokolwiek zeby sprawdzic czy dziala, no i mam zonka bo telefon niechce mi go odczytac :/ caly czas wyswietla komunikat ze dysk jest pusty albo ma niewlasciwy f.ormat, probowalem ntfs to samo :/ probowalem roznych dziwnych programikow z playa zaden nie pomogl :/ juz nieiwem jak to odpalic :/ telefon mam odblokowany, zrootowany o wgrane MIUI 8.9.15
mrosi Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 2 minuty temu, stip napisał: .Kupilem sobie pendrivea sandiska z koncowka mini usb, sformatowalem do systemu exFAT i wgralem sobie cokolwiek zeby sprawdzic czy dziala, no i mam zonka bo telefon niechce mi go odczytac :/ caly czas wyswietla komunikat ze dysk jest pusty albo ma niewlasciwy f.ormat, probowalem ntfs to samo :/ probowalem roznych dziwnych programikow z playa zaden nie pomogl :/ juz nieiwem jak to odpalic :/ telefon mam odblokowany, zrootowany o wgrane MIUI 8.9.15 Próbowałeś FAT32...?
stip Opublikowano 19 Września 2016 Autor Opublikowano 19 Września 2016 pendrive ma 64 gb windows ma w opcjach formatowania albo ntfs albo exfat
stip Opublikowano 19 Września 2016 Autor Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) sformatowalem czym innym pamiec do fata32 i zadzialalo, dzieki za pomoc Edytowane 19 Września 2016 przez stip
mrosi Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 12 godzin temu, stip napisał: sformatowalem czym innym pamiec do fata32 i zadzialalo, dzieki za pomoc Nie ma sprawy. Na przyszłość pamiętaj, że Android, czyli MIUI, obsługuje tylko pamięci w FAT32.
mrosi Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi