Picuś Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Wysłali mi sms że mogę oblokować bootloader wpisuje ten sam nr na którym mam konto na xiaomi i taki sam mam w telefonie . Ale przy wersyifkacji gdy jestem w trybie bootloader wyskakuje mi że konto z telefonu nie zgadza się z tym z mi a jest tak samo wpisane w telefonie i tak samo zalogowane na miunlock. Czy ktoś pomoże rozwiązać mi problem?
Bohyn Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Na telefonie się zalogowałeś w apce? Czy przez stronę internetową? Zacznij czytać temat: Pierwszy post od początku do samego końca, raz, drugi, trzeci, ąz prawie będziesz znać na pamięć. Zwróć szczególną uwagę na napisy pogrugione, czerwone, uwagi. Czytaj ze zrozumieniem. Tam jest wszystko. 1
Picuś Opublikowano 18 Września 2016 Autor Opublikowano 18 Września 2016 Czyli jeżeli mam wersje global rom to wychodzi z tego poradnika że nie mogę odblkować tego bootloadera??
Nezumi Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Pisz w tamtym temacie, nie ma sensu powielać.
Rekomendowane odpowiedzi