ziomeczek Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Telefon Mi5 soft 6.9.8. Problem polega na tym, że ktoś mi wysyła wiadomość głosową. Naciskam play przykładam telefon do ucha następuje przerwanie i dalsze odtwarzaniee,gdy odsunę telefon od ucha następuje stop. Problem tkwi w tym, że przykładając telefon do ucha i odłożeniu, następuje autoobrót oraz wygaszenie obrazu, a tak chyba nie powinno być Edytowane 17 Września 2016 przez ziomeczek
pobudi Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 A spróbuj nie przykładać. Zobacz czy czujnik zbliżeniowy nie wariuje. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
ziomeczek Opublikowano 17 Września 2016 Autor Opublikowano 17 Września 2016 17 godzin temu, pobudi napisał: A spróbuj nie przykładać. Zobacz czy czujnik zbliżeniowy nie wariuje. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka No właśnie gdy się nie przykłada wszystko śmiga.
mrosi Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
pobudi Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Żartobliwie bym powiedział to nie przykładaj a tak na serio Zmień soft i popatrz czy jest różnica. A może zobacz w uprawnieniach samej aplikacji czy nie ma czegoś zablokowanego. Zezwól jej na wszystko . Bo rozumiem że podczas normalnego dzwonienia czujnik działa normalnie? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
ziomeczek Opublikowano 17 Września 2016 Autor Opublikowano 17 Września 2016 1 godzinę temu, pobudi napisał: Żartobliwie bym powiedział to nie przykładaj a tak na serio Zmień soft i popatrz czy jest różnica. A może zobacz w uprawnieniach samej aplikacji czy nie ma czegoś zablokowanego. Zezwól jej na wszystko . Bo rozumiem że podczas normalnego dzwonienia czujnik działa normalnie? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Problem występuje tylko i wyłącznie w przypadku korzystania z aplikacji whattsapp. Czujniki widocznie wariują przy whatsappie. W uprawnieniach wszystko jak należy. Odpalam wiadomosc głosową przykładam do ucha telefon, następuje reakcja czujnika - wygaszenie co równoznacze jest z zatrzymaniem odtwarzania i przy odłożeniu telefonu również
Rekomendowane odpowiedzi