Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Telefon Mi5 soft 6.9.8. Problem polega na tym, że ktoś mi wysyła wiadomość głosową. Naciskam play przykładam telefon do ucha następuje przerwanie i dalsze odtwarzaniee,gdy odsunę telefon od ucha następuje stop. Problem tkwi w tym, że przykładając telefon do ucha i odłożeniu, następuje autoobrót oraz wygaszenie obrazu, a tak chyba nie powinno być

Edytowane przez ziomeczek
Opublikowano
17 godzin temu, pobudi napisał:

A spróbuj nie przykładać. ;) Zobacz czy czujnik zbliżeniowy nie wariuje.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

No właśnie gdy się nie przykłada wszystko śmiga.

Opublikowano

Żartobliwie bym powiedział to nie przykładaj ;) a tak na serio Zmień soft i popatrz czy jest różnica. A może zobacz w uprawnieniach samej aplikacji czy nie ma czegoś zablokowanego. Zezwól jej na wszystko . Bo rozumiem że podczas normalnego dzwonienia czujnik działa normalnie?

Opublikowano
1 godzinę temu, pobudi napisał:

Żartobliwie bym powiedział to nie przykładaj ;) a tak na serio Zmień soft i popatrz czy jest różnica. A może zobacz w uprawnieniach samej aplikacji czy nie ma czegoś zablokowanego. Zezwól jej na wszystko . Bo rozumiem że podczas normalnego dzwonienia czujnik działa normalnie?

Problem występuje tylko i wyłącznie w przypadku korzystania z aplikacji whattsapp. Czujniki widocznie wariują przy whatsappie. W uprawnieniach wszystko jak należy. Odpalam wiadomosc głosową przykładam do ucha telefon, następuje reakcja czujnika - wygaszenie co równoznacze jest z zatrzymaniem odtwarzania i przy odłożeniu telefonu również :D

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...