superpafcio Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Cześć, Szukałem na forum odpowiedzi niestety nie udało mi się odnaleźć wiec jeśli ktoś coś wie to prośba o pomoc. Problem jest następujący. Posiadam dziwny ROM 77.0.19.0 STABLE jakiś chiński wgrany oryginalnie z telefonem dlatego chciałem zmienić na inny. Dostałem SMS i chciałem odblokować bootloadera przy pomocy MiFlashUnlock, niestety przy 50% procentach mi się wywala i wyskakuje komunikat: Couldyn't veryfy device. Więc szukając na forum alby zmienić ROM posługiwałem się poradnikiem: Zbiór poradników dla początkujących użytkowników Redmi Note 3 Pro Niestety ale również się nie udało. Wydaje mi się żę mam zablokowany tryb EDL bo właśnie w tym miejscu się zatrzymałem. Próbowałem w tryb EDL wejść na kilka sposobów: Sposób 1 Sposób 2 Sposób 3 Sposób 4 Wszystkie okazały się bezskuteczne. Dlatego jeśli ktoś miał podobny problem proszę o pomoc. Ino nt. mojego tel. poniżej.
luki! Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Jak w adb wpiszujesz adb reboot edl to co się dzieje? Jaki masz komunikat w adb po wpisaniu adb devices
superpafcio Opublikowano 16 Września 2016 Autor Opublikowano 16 Września 2016 Po wpisaniu poniższego telefon się resetuje...
luki! Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Dobrze, że się resetuje. Zaczyna migać czerwona dioda i wgrywasz soft MiFlash-em Dziwny numer masz...
superpafcio Opublikowano 16 Września 2016 Autor Opublikowano 16 Września 2016 Może źle się może wyraziłem. Miałem na myśli reset tak jak w kompie - sam się wyłącza i włącza - uruchamia od nowa. Nie ma tak że czerwona dioda się zaświeci.
agooglea Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Mam ten sam problem identyczny, ten sam soft telefon kupiony standardowo od Goldiego. Ostatnio robiłem dla Pro nie było problemu niestety na na Note 3 mam 77.0.19.0 STABLE tak jak ty i jest problem z wejście w EDL, telefon po prostu się restartuje i bootuje na nowo zamiast odpalić tryb EDL. Ma ktoś inny sposób na wrzucenie softu Dev >?
luki! Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Przecież Twój redmi note 3 jest w wersji MTK a nie PRO (Qualcomm) Zainstaluj aida 64 i wrzuć zdjęcie z zakładki procesor
mrosi Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi