pobudi Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Witam , mam dziwny problem. Chcę skopiować na telefon pliki z Dropbox i klikam w eksportuj - zapisz na urządzenie i mam komunikat że: Włącz najpierw Dokumenty w Ustawienia > Aplikacje. Za smoka nie mogę znaleźć żadnej opcji. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
kubsoon Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 ustawienia - aplikacje - i na samym dole dokumenty Wysłane z Redmi 3 🔥
pobudi Opublikowano 15 Września 2016 Autor Opublikowano 15 Września 2016 Mam miui polska. Nie mogę znaleźć tej opcji. Wręcz jej chyba nie ma - aplikacje. Jest w innym miejscu? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
pobudi Opublikowano 19 Września 2016 Autor Opublikowano 19 Września 2016 Ponawiam prośbę o pomoc. Ten sam komunikat pojawia się jak klikam aby zachować plik. Mam wgrane miui polska i nie widzę nigdzie tych aplikacji. Uprawnienia na maksa w autostarcie ustawione i nadal nie działa. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi