pobudi Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Witam , mam dziwny problem. Chcę skopiować na telefon pliki z Dropbox i klikam w eksportuj - zapisz na urządzenie i mam komunikat że: Włącz najpierw Dokumenty w Ustawienia > Aplikacje. Za smoka nie mogę znaleźć żadnej opcji. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
0 drobney Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Dnia 14.09.2016 o 08:04, pobudi napisał: Witam , mam dziwny problem. Chcę skopiować na telefon pliki z Dropbox i klikam w eksportuj - zapisz na urządzenie i mam komunikat że: Włącz najpierw Dokumenty w Ustawienia > Aplikacje. Za smoka nie mogę znaleźć żadnej opcji. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Wejdź w Ustawienia i na samym dole powinieneś mieć Aplikacje. Nie pamiętam dokładnie gdzie, czy w Systemowych, czy Zainstalowanych, ale gdzieś na samym dole listy z aplikacjami powinna być wyłączona aplikacja Dokumenty. Kliknij w nią i włącz. Powinieneś móc przesłać na Dropbox. Ewentualnie zainstaluj Total Commandera i plugin Totalbox i tak też możesz przesyłać pliki na Dropboxa. Dodatkowo są dostępne pluginy na Google Drive, OneDrive, LAN, FTP, WebDAV.
Pytanie
pobudi
Witam , mam dziwny problem. Chcę skopiować na telefon pliki z Dropbox i klikam w eksportuj - zapisz na urządzenie i mam komunikat że:
Włącz najpierw Dokumenty w Ustawienia > Aplikacje.
Za smoka nie mogę znaleźć żadnej opcji.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi