Walo Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Cześć. Mam od kilku dni problem ze swoją Mi4. Potrafi się sam restartować i przez kilka minut nie uruchamiać. Wyskakuje tylko logo mi4, później chwile jest przygaszone i gaśnie. Operacja powtarza się kilkanaście razy, aż w końcu udaje się Xiaomiemu dojść do ładowania tych kropeczek i się włącza. Dzisiaj mi4 była dłużej na słońcu i niestety już od dobrej godziny nie chce mi się włączyć a reaguje tylko podpięta do ładowarki ( logo Mi4). Kiedy telefon jest odłączony po prostu nie reaguje na nic. Telefon jest po przejściach min. 2 razy wymienianym ekranie,albo wymianie gniazda usb ale do tej pory nie było problemów z użytkowanie. Co może pomóc na taki stan rzeczy?
MatiNow Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Jesli masz androida 6.0 to samoczynne restarty są na porządku dziennym podobno niektórzy mają częściej a inni rzadziej.
kulig007 Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Restart niektórym osobom się zdarza, ale nie w takiej częstotliwości jak kolega opisuje. Więc to raczej normalne nie jest. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
Walo Opublikowano 12 Września 2016 Autor Opublikowano 12 Września 2016 teraz telefon reaguje praktycznie tylko pod ładowarką i wtedy cały czas świeci się logo MI, w dodatku bardzo nagrzany jest. Jak odłącze od prądu to zaraz gaśnie..
Rekomendowane odpowiedzi