RadMak Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Na mój RN3 Pro wgrałem najnowsze Miui 6.9.9 z androidem 6.01, wydaje mi się, że zainstalowałem również "super su 2.46", ale nie jestem tego pewien. Wszystko ładnie śmigało, lecz "super su" informowało mnie, że nie mam roota, a więc (już wcześniej miałem pobrać nowsze "super su 2.78") pobrałem "super su 2.78" stąd: https://download.chainfire.eu/1001/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.78-20160905010000.zip. Wszedłem w recovery twrp przez "Aktualizacje". Zainstalowałem "super su 2.78", zaznaczyłem "wipe cache/dalvik" i "reboot". Telefon 2 razy próbował się włączyć (zawibrował i mignęło logo "Mi"). Później było to samo, można tylko wejść w tryb "fastboot". Zdaję sobię sprawę, że na tym forum było już wiele tematów z ucegleniem RN3 Pro, ale ja mam telefon dopiero od 2 miesięcy i jestem KOMPLETNIE zielony w temacie Nie rozumiem praktycznie nic z tego co jest tam napisane Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś wytłumaczył mi, co mam zrobić KROK PO KROKU
Nezumi Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Zainstaluj system na nowo poprzez miflash lub próbuj wejść w TWRP. Telefon nie jest cegłą, wchodzi przecież fastboot... SuperSU po prostu coś uwalił.
Rekomendowane odpowiedzi