Gość xgleni Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Proszę o nie usuwanie tematu ! Czytałem chyba wszystkie poradniki i nadal mam wątpliwości, a forum chyba po to jest, prawda ? Więc do rzeczy, kupiłem Mi4s z andkiem 5.1 i miui 7.2.5.0. Sprawdzałem i mam odblokowany bootloader. Więc juz był instalowany custom room. Mam wgrać cały room przez trwp i MIUI czy mogę wgrać samo MIUI i będzie dobrze ? Planuję wgrać samo miui.zip do pamięci telefonu i potem w recovery zrobić tak jak jest w poradniku, będzie dobrze czy wgrać cały room ? Czy mogę wgrać na pamięc telefonu samo MIUI i wybrać opcję Zainstaluj aktualizację z pliku .zip ? Edytowano 1 minutę temu przez xgleni
Szuja Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Wgraj twrp, zainstaluj miui polska i wipe cache, data dalvik/art. Tap z MI4S
Nezumi Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi