JohnyAce Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Mi2S Opis: Mam do sprzedania smartfon Xiaomi Mi2S z dodatkowym wyposażeniem. Specyfikacji telefonu nie będę umieszczał, ponieważ to byłoby zwykłe kopiuj wklej, odsyłam do linku lub do forum http://www.mgsm.pl/pl/katalog/xiaomi/mi2s/Xiaomi-MI-2S.htmlLekkie zarysowania jakie widać na ekranie - są to zarysowania na folii ochronnej. Przez cały czas użytkowania folia była na telefonie, przez co wyświetlacz jest w stanie idealnym. Na obudowie białej są widoczne lekkie rysy, oraz obudowa metalowa do powiększonej baterii też nosi ślady użytkowania. Aktualną wersją ROM na tym telefonie jest MIUI 7 - nie aktualizowałem wyżej. W zestawie do telefonu poza samym aparatem, są: Kabel do ładowania - niestety tylko taki dostałem od poprzedniego właściciela, Ładowarka - posiada wyjście azjatyckie, dołączona jest przejściówka na gniazdko europejskie, Obudowa ochronna na telefon z małą baterią - obudowa swoje przeżyła i nie jest w najlepszym stanie, ale uchroniła telefon od wielu nieprzyjemnych upadków, Folia ochronna firmy Nikklin - aktualnie aparat ma założoną folię, jak widać na zdjęciach. Jeżeli ta się zużyje można założyć nową. Druga, duża obudowa razem z powiększoną baterią - dla osób wymagających, gdzie nie wystarcza zwykłe 2000 mAh, jest dołączona druga bateria o pojemności 3080 mAh razem z metaliczną obudową, Zestaw słuchawkowy - a razem z zestawem trzy pary wymiennych nakładek na słuchawki, które nigdy nie były wykorzystywane. Cena: 400 zł licytacja na allegro, 500 zł kup teraz, wysyłam kurierem lub do paczkomatu. Aukcja allegro/olx: http://allegro.pl/xiaomi-mi2s-jedyny-w-swoim-rodzaju-i6473611127.html Kontakt: 519113129 Zdjęcia: Edytowane 6 Września 2016 przez JohnyAce
Elderbary Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi