AndropaX Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Nazwa przedmiotu: Szkło hartowane mocolo Opis: Zamówiłem szkło do mi4c, ale chyba chińczyk się machnął przy pakowaniu i dostałem szkło dla innego modelu. Niestety nie wiem do jakiego, wymiarami pasowałby mi tu redmi 3, ale nie zgadzają się wycięcia ze zdjęciami szkła na aliexpress. Za brak pewności co do tego czy dane szkło jest do danego modelu czy nie oczywiście nie odpowiadam, musisz być co do tego w 100 % pewien. Cena: Przesyłka Aukcja allegro/olx: - Kontakt: PW, mail [email protected] Zdjęcia:
r0bertt Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 @AndropaX Chyba mam ten sam przypadek, kupiłem szkło Mocolo do Mi4c, opisane jest jako Mi4c ale nie pasuje - pewnie źle okleili te szkła....
Elderbary Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi