dziadek-NET Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Witam Zastanawiam się nad zakupem tego modelu ewentualnie xiaomi redmi pro bo ma mniejszy ekran (trochę obawiam się ekranu 5,5 cala) Proszę o info czy ktoś miał do czynienia z zwrotem telefony w terminie 14 dni czy ktoś miał kłopot z tego tytułu ? Planuję zakupić tel z tej aukcji: http://allegro.pl/xiaomi-redmi-note-3-3-32-pro-snapdragon-od-reki-i6069058572.html Potestuję jeśli uznam że ekran jest za duży i aparat nie robi zdjęć lepszych niż galaxy S3 to oddam. A jak z realizacją gwarancji czy trwa kilka dni/kilka tygodni, czy 1,5 - 2 miesiące ? To będzie mój podstawowy telefon firmowy i chcę uniknąć miesięcy bez telefonu nie mogę sobie na to pozwolić, czy dać sobie spokój z Xiaomi ? Jak uważacie ?
Nezumi Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. 1. Zły dział. 2. Masz temat o MiSpot. 3. Opcja szukaj na forum. 4. <facepalm>
Rekomendowane odpowiedzi