Skocz do zawartości
  • 0

Redmi czy mi?

STLK

Pytanie

Opublikowano

Witam

Po prawie trzech latach korzystania z Motki Moto E (1st gen) postanowiłem kupić sobie nowego smartfona.

Na razie upatrzyłem sobie 3 modele: Redmi Note 3 Pro, Mi4s oraz Mi4c.

Którego Wy byście polecili?

Wiem co każdy z tych telefonów oferuje, ale chciałbym się jeszcze dowiedzieć jak działają te urządzenia z biegiem czasu(czy są awaryjne, czy spowalniają, przegrzewają się).

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Patrząc na serię Redmi to te telefony raczej wsparcia zbytnio nie mają i szybko są zapominane, więc osobiście preferuję serię Mi, co do modelu Mi4s czy Mi4c to sam musisz zdecydować, obecnie bardzo szybko te modele tracą na wartości, więc jak patrzysz jakość/cena to idealny wybór za 5 stówek Mi4c, jeżeli jednak chcesz trochę bajerów i nie szkoda Ci $ że za 3 miesiące ten telefon będzie warty 30% ceny mniej to weź Mi4s... ogólnie jak nie zamierzasz szybko wymieniać telefonu to wziąłbym może tego Mi4s, chyba żeby dołożyć do Mi5 :P

• 0
Opublikowano

rn3pro podobno bije rekordy sprzedaży, choćby z tego powodu będzie miał nieźle wsparcie, jeśli nie oficjalnie, to na xda. co nie zmienia faktu, że mi są półkę wyżej. cos mi się o uszy obiło o następcy mi5, jak by tak było, to mi5 i może mi4s powinny staniec. ale nie wiem kiedy miałaby być ta premiera. są też plotki o redmi pro mini.

• 0
Opublikowano (edytowane)

Właśnie na wsparciu ze strony xda mi również bardzo zależy. W poprzednim fonie lubiłem bawić się wgrywaniem softów czy kerneli.

Bardzo zainteresował mnie model rn3p, wydaje mi się, że spośród całej trójki jest najlepszy. Przeczytałem, że mi4c nie ma slotu na karte SD co dla mnie przekreśla telefon całkowicie, a mi4s ma słabe szkło na froncie. 

Wie ktoś może czy rn3p lubi się psuć?

Edytowane przez STLK
  • 0
Opublikowano

Oglądając testy zachowuje się podobnie do tego co oferuje samsung, zaś w mi4s szkło wydaje się jakby było plastikiem(wygina się).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...