Baszek Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Witam Chciałem zupdateować miui 8 eu developer na miui 8 china stable. Włączyłem MiFlash i coś pokusiło mnie żeby odpalić z menu - Other -> Check Sha256 ---> jakieś okienko wyskoczyło (nie wiem co to było), kliknąłem chyba yes ---> i prawdopodobnie zaczął mi się update --> pasek przez 30 min powoli się przesuwał - jednak teraz utknął na końcu i nic się nie dzieje ? Co mam robić czekać jeszcze dłużej ? Czy moge to jakoś przerwać ? Załączam screen jak to obecnie wygląda
kreha1 Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) I jak ta historia się skończyła? Bo właśnie zrobiłem ten sam błąd -> nie chciało mi znaleźć flash_all_except_data_storage.bat więc zacząłem grzebać. Tak więc pierwsze co odpaliłem to Other -> Check Sha256 -> Check All i zdziwiony, że zaczął flashować... no, ale wygląda to na zadanie diagnostyczne, bo w końcu sha256 to algorytm hashowania, więc nic nie powinno się faktycznie zmienić. Edit: Tak jak się spodziewałem, nic się nie psuje kiedy przerwiemy ten 'flashing', bo faktycznie żadne flashowanie w tym momencie nie zachodzi. Edytowane 10 Września 2016 przez kreha1
Rekomendowane odpowiedzi