Egoista Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Witam od poniedziałku posiadam redmi note 3 pro , i jeśli ustawię go na full jasność , wydaje mi się ona zbyt słaba ? Czy jest jakaś możliwość aby to poprawić? Czy tylko ja mam takie wrażenie z przesiadki z myPhone luna gdzie ekran był o wiele jaśniejszy. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
eristoff Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) wyłącz automat + 100%, zrób tylko 100% bez A, powinno być lepiej, ale bateria pewnie zacznie znikać w oka mgnieniu też się zawiodłem jak się przesiadłem z poprzedniego ZTE Z7 mini Edytowane 1 Września 2016 przez eristoff
Egoista Opublikowano 1 Września 2016 Autor Opublikowano 1 Września 2016 Ok spróbuję wyłączyć ten automat. Może to coś pomoże. Fajnie jakby była jakaś apka do zwiększenia jasności ekranu . Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Wyłączenie automatu pomogło , dzięki wielkie myślę że temat można już zamknąć
luki! Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi