ivanbohun Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Mi4 W Opis: telefon kupiony w październiku ubiegłego roku z ibuygou. Niestety ramka była lekko pokiereszowana i pękł w rogu wyświetlacz. Po jakimś czasie chyba za mocno nadusiłem pęknięcie bo wyświetlacz przestał reagować na dotyk od połowy w górę. Zamówiłem więc wyświetlacz razem z ramką w Chinach. Wczoraj przełożyłem wszystkie wnętrzności, podpiąłem ekran i się uruchomił lecz nie działał dotyk. Pomyślałem że może coś źle podłączyłem. Odpiąłem baterię. I po ponownym podłączeniu już nic nie działa. Albo ktoś zna serwis bądź osobę mogącą sprawdzić co jest grane i móc to naprawić (bo mogłem coś skopać bądź ekran przyszedł już wadliwy) albo sprzedam cały komplet... Cena: 450 Aukcja allegro/olx: Kontakt: [email protected] Zdjęcia: Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez ivanbohun błędy
Elderbary Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi