Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie, mi4c mam od niedawna, wszystko chodzi ekstra tylko ten instgram, czasem chodzi dobrze a czesem bardzo zacina i zdaza sie ze wyskakuje zamkniecie aplikacji, mam rom 6.3.10, help.

Opublikowano
1 godzinę temu, llcooljozek napisał:

Witam, jak w temacie, mi4c mam od niedawna, wszystko chodzi ekstra tylko ten instgram, czasem chodzi dobrze a czesem bardzo zacina i zdaza sie ze wyskakuje zamkniecie aplikacji, mam rom 6.3.10, help.

Wklej zrzut ekranu z systemem.

Opublikowano
19 minut temu, llcooljozek napisał:

jak zrobic skrin ekranu z systemem?

Tak, jak w każdym urządzeniu z Androidem - jednoczesne przytrzymanie przycisków vol- i power. Obraz zostanie zapisany w telefonie.

Opublikowano

Potrafisz zrobić zrzut, a nie wiesz gdzie są informacje o systemie? Ustawienia -> Informacje o telefonie.

Lenistwo pierwszej wody. Zamiast pisać maile i posty, które wraz z czekaniem zajęły Ci dwa dni, sprawdziłbyś sobie sam w ciągu kilkunastu sekund...

Opublikowano

Czy masz zainstalowanego Facebooka (nie wersję Lite)? Właśnie Instagram czasami potrafi się "kłócić" z tą aplikacją. Tak właśnie miałem w smartfonie znanego producenta (Android 4.4.4, obie aplikacje na karcie SD; ze względu na niewielką pamięć wewnętrzną).

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...