llcooljozek Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Witam, jak w temacie, mi4c mam od niedawna, wszystko chodzi ekstra tylko ten instgram, czasem chodzi dobrze a czesem bardzo zacina i zdaza sie ze wyskakuje zamkniecie aplikacji, mam rom 6.3.10, help.
mrosi Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 1 godzinę temu, llcooljozek napisał: Witam, jak w temacie, mi4c mam od niedawna, wszystko chodzi ekstra tylko ten instgram, czasem chodzi dobrze a czesem bardzo zacina i zdaza sie ze wyskakuje zamkniecie aplikacji, mam rom 6.3.10, help. Wklej zrzut ekranu z systemem.
llcooljozek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 jak zrobic skrin ekranu z systemem?
mrosi Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 19 minut temu, llcooljozek napisał: jak zrobic skrin ekranu z systemem? Tak, jak w każdym urządzeniu z Androidem - jednoczesne przytrzymanie przycisków vol- i power. Obraz zostanie zapisany w telefonie.
llcooljozek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 to akurat potrafię, ale gdzie konkretnie wejsc to zrobic
mrosi Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Potrafisz zrobić zrzut, a nie wiesz gdzie są informacje o systemie? Ustawienia -> Informacje o telefonie. Lenistwo pierwszej wody. Zamiast pisać maile i posty, które wraz z czekaniem zajęły Ci dwa dni, sprawdziłbyś sobie sam w ciągu kilkunastu sekund...
PatricoooS Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Czy masz zainstalowanego Facebooka (nie wersję Lite)? Właśnie Instagram czasami potrafi się "kłócić" z tą aplikacją. Tak właśnie miałem w smartfonie znanego producenta (Android 4.4.4, obie aplikacje na karcie SD; ze względu na niewielką pamięć wewnętrzną).
llcooljozek Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2016 tak mam normalnego facebooka, kurde no ciezko mi sie to wyobrazic zeby to on byl powodem, pozatym nie tylko ja bym to mial
mrosi Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 52 minuty temu, llcooljozek napisał: podbijam pytanie Pkt. 20 Regulaminu Forum: Nie podbijamy tematów. Następnym razem poleci ostrzeżenie.
Rekomendowane odpowiedzi