Avis33 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja rozwaliłem WAS SYSTEM OD PODSZEWKI ! MUI Stable 5.0 PL GTA SAN ANDREAS Tylko dobre data i apk i śmiga po angielsku SS: GTA 3 też działa
Kamil10p Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 A mi działąją najnowsze wersje GTA 3, GTA VC i GTA SA na maksymalnych na RR ( SA lekko przycina, działą dokładnie tak samo jak na tym filmiku: ) A założę się że pliki data od gta 3 masz na pamięci wewnętrzej Ja mam na karcie
Endriu Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 No no, najs Aż sam sobie to zainstaluję i chociażby przejadę się dla testu jak to w ogóle na takim telefonie wygląda
sleyoo Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 To niech ktoś się pochwali jak zainstalował gta.sa na zew.pamięci. wysłane z Red Rice'a
Endriu Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja jeszcze tego nie instalowałem, ale na pewno ten sposób: Pobierasz sobie app oraz obb gry (musisz sobie "kupić" te pliki w Googlach) i najpierw instalujemy app, później wrzucamy plik lub folder obb do ścieżki: Android/obb na karcie i odpalamy grę
emwu13 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Na romie miuipolska żadna wersja nie działała, na ultimate pierwszą lepsza i... Taaadaa! P.S. Sposoby są dwa: 1. Tak jak Endriu napisał "kupujemy" apk i pliki *.obb w necie. Apk instalujemy a pliki wrzucamy do android/obb na SD 2. Kupujemy w Google Play
Endriu Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Najdziwniejsze jest to, że jednak gra działa po zgraniu jej na kartę, ale właśnie np. tę grę wywala do pulpitu. Ciekawe od czego to zależy.
Kamil10p Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Mi nie wywala. Jak chcecie żeby płynniej chodziło to podłączcie słuchawki...
Lalo Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Wywala do pulpitu bo RAM się konczy. Wylaczcie trzymanie launchera w pamięci ram.
Avis33 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Jaki fail działało mi wczoraj gta sa a dzisiaj już nie działa. Nie pokazuje mi komunikatu could you sdcard0 coś tam i wywala do pulpitu. Podajcie małe pliki z android gtasa.
Endriu Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Wywala do pulpitu bo RAM się konczy. Wylaczcie trzymanie launchera w pamięci ram. Możesz się do tego jaśniej odnieść ?
Lalo Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Możesz się do tego jaśniej odnieść ? Menu/launcher/pozostaw launcher w pamieci - odznaczyc To samo dzieje się z call od duty strike force. Jak się zapcha ram (ze np jest 90% wolne i nic nie czyści) to trzeba uruchomić ponownie telefon.
Endriu Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Niestety po wyłączeniu tej opcji znów pulpit po wciśnięciu 2x "Offline"
Lalo Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Niestety po wyłączeniu tej opcji znów pulpit po wciśnięciu 2x "Offline" Co oznacza "po wciśnięciu 2x offline"?
Endriu Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Gra uruchamia się i jest logowanie do klubu lub gra Offline, więc klikam Offline i powinna się uruchomić Każdy komu działa tak ma.
Avis33 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Możesz zapodać folder z Android/data które są związane z grą GTA ? Może dlatego że je skasowałem to nie działa ?
Endriu Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 No to sobie odinstaluj apk i zainstaluj na nowo, wszystkie wymagane pliki Ci się utworzą same
Avis33 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Nie wiem co się dzieje (nie działa) Lepiej zapodajcie folder Android/data żeby odpalało gtasa
robinhopl Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Wreszcie uruchomiłem! Trzeba tylko odłączyć pamięć USB i GTA SA działa
Endriu Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Ale piszemy o 800MB, bo u mnie nie ma opcji wyłączenia ?
robinhopl Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Tak, zrestartuj telefon, wysuń pasek powaiadomień i naciśnij wysuń.
Endriu Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Kurcze Panowie, wyłączyłem to powiadomienie i nie wiem gdzie to się włącza. Zawsze widziałem tę opcję, a teraz zaćma ? Edit: Znalazłem i działa, dzięki ziomek
sleyoo Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Kurcze Panowie, wyłączyłem to powiadomienie i nie wiem gdzie to się włącza. Zawsze widziałem tę opcję, a teraz zaćma ? Edit: Znalazłem i działa, dzięki ziomek A można wiedzieć gdzie to włączyłes? wysłane z Red Rice'a
Endriu Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 A według Ciebie od czego tutaj jesteśmy Ustawienia -> Pasek powiadomień -> Powiadomienia aplikacji -> Interfejs Systemu
Lalo Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 A według Ciebie od czego tutaj jesteśmy Ustawienia -> Pasek powiadomień -> Powiadomienia aplikacji -> Interfejs Systemu Od plebsowania jak ktoś to napisał
sleyoo Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Dzięki za info, Ale po wyłączeniu pawia się takie coś. Pliki z grą wrzuciłem na kartę do Android /data. wysłane z Red Rice'a
Endriu Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Pliki wrzuć nie do "data", a do "obb" po czym odpal grę i tapnij pod tym komunikatem wyżej, czyli w czarne tło Nie dziękuj
sleyoo Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Nie dziękuję teraz śmiga. wysłane z Red Rice'a
checkmate Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 @Endriu, i jak Ci śmiga GTA? daj jakieś skriny np. z ustawień na których nie masz przycięć (chyba że na default lecisz?)
emwu13 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Mi działa bez żadnych kombinacji...także zgłupiałem
Avis33 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Apk wersja 1.2 Klikam w Save game 1 slot i mam Save failed. Jeżeli u was błąd nie nastąpił to zapodajcie save gry z początkowych faz albo jakąś
checkmate Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Opublikowano 8 Lutego 2014 Odpalam GTA, po kliknięciu "Play offline" ekran jest na moment czarny i gaśnie, grę wywala do pulpitu. Wersja 1.2 a pliki są na karcie pamięci w folderze Android/Obb (tak samo jak na Mi-2, ale tam gta działa xd), jakieś sugestie?
Lalo Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Tak, zrestartuj telefon, wysuń pasek powaiadomień i naciśnij wysuń. tutaj kolega napisał jak to zrobić żeby dzialalo, trzeba tylko czytać...
Endriu Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Proszę o screeny zakładki "Pamięć" z ROMu PL lub Ultimate (od osób, którym odpala GTA).
Rekomendowane odpowiedzi