Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym kupić XRN3PRo prime na ibuygou. Jaki sposób płatności jest najbardziej opłacalny? Jaki jest kurs przewalutowania złotych na dolary bo nie chce zakładać konta walutowego itd a nigdzie nie mogę znaleźć kursu na internecie. Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś ostatnio kupował ten telefon i może mi tu wkleić całkowity koszt jego zakupu. Z góry dzięki:D

Opublikowano (edytowane)

Ja przed chwilą właśnie zamówiłem oraz zapłaciłem przez paypala- wpłaciłem tam wczoraj 850zł, dziś przewalutowałem na dolary- po przewalutowaniu wyszło, że zostało 216,73$ (w informacjach jest napisane, że po kursie 1zł = 0,25$). Telefon 3gb ram, 32gb rom(186,99$) wraz z dodatkową gwarancją(+5$), przesyłką 17$ dhl oraz ubezpieczeniem od podatku 9,60$ + kupon rabatowy 6,99$. Razem wyszło 211,60$. 

Edytowane przez FilipH
  • Like 1
Opublikowano

A to przewalutowanie robi się już na paypalu czy dopiero podczas transakcji??? Dzięki wielkie za odpowiedz jest bardzo pomocna!

Opublikowano

Ja zrobiłem w serwisie przed zakupem jeszcze, bo tak też robiłem kiedyś. Jestem przekonany, że podczas transakcji też będzie opcja by zapłacić w innej walucie gdyż inna jest wymagana. 

• Like 1
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...