Jakubski Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Witam mam problem z ruchem w grach vr, czasami działa to płynnie ale częściej są lekkie przecięcia, nie wiem czy jest to spowodowane słabym telefonem czy samym miui, te same aplikacje w OnePlusOne działały idealnie. Ktoś coś? Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
lui754 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Może na początek podaj wersje MIUI jaką posiadasz, mam ten sam telefon i nie zaobserwowałem takich przycięć. Aczkolwiek nie bawiłem się długo VR.
Jakubski Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Jakubski Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Może na początek podaj wersje MIUI jaką posiadasz, mam ten sam telefon i nie zaobserwowałem takich przycięć. Aczkolwiek nie bawiłem się długo VR. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Jakubski Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Może na początek podaj wersje MIUI jaką posiadasz, mam ten sam telefon i nie zaobserwowałem takich przycięć. Aczkolwiek nie bawiłem się długo VR. Problem rozwiązany na v8, ale... Granie w elite dangerous jest niemożliwe ze względu na rozdzielczości, nic nie widać w menu kokpitu czyli trochę lipa, myślę żeby kupić może lg g3 za 400pln tam rozdzielczość jest spora Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi