CrackerX Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Czy jest to możliwe na obecnym MIUI czy trzeba poczekać na zaakceptowanie powyższych aplikacji przez Xiaomi? Aktualnie podczas instalacji pojawia się komunikat o podejrzanej aplikacji i nie da się nic zrobić. Najnowsze MIUIv5 na SGS3.
0 woofe2r Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Wgraj pliki apk do katalogu /data/app , ustaw atrybuty identyczne jak innych widocznych tam plików apk (nie wymagane bo i tak będzie działać) , potem zrestartuj urządzenie. Katalog znajduje się w urządzeniu nie na karcie pamięci. Wszystko powyższe zrobisz np programem ES File Explorer. Tapatalked from: MK808, Tronsmart Prometheus, SGS, SGS2, Xiaomi Mi2S.
0 AlfPaczino Opublikowano 25 Grudnia 2013 Opublikowano 25 Grudnia 2013 gdzie to konkretnie wgrać? w urzadzeniu w /data nie mam folderu app
0 CrackerX Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2013 Musisz mieć menedżera z uprawnieniami roota. Ja polecam "Menedżer plików (File Manager)". Wchodzisz w ustawienia i zaznaczasz opcję root oraz zapis w katalogu systemowym.
Pytanie
CrackerX
Czy jest to możliwe na obecnym MIUI czy trzeba poczekać na zaakceptowanie powyższych aplikacji przez Xiaomi? Aktualnie podczas instalacji pojawia się komunikat o podejrzanej aplikacji i nie da się nic zrobić. Najnowsze MIUIv5 na SGS3.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi