mtz Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) ni3 hao3 Ostatni zauważyłem dziwną rzecz (załączony obrazek) Pytanie czy takie coś mogło spowodować tylko uderzenie ? Drugie pytanie brzmi kto ewentualnie może wymienić mi wyświetlacz w Polsce ? Pozdrawiam ! Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez mtz
Grzesiuso Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 11 minut temu, mtz napisał: ni3 hao3 Ostatni zauważyłem dziwną rzecz (załączony obrazek) Pytanie czy takie coś mogło spowodować tylko uderzenie ? Drugie pytanie brzmi kto ewentualnie może wymienić mi wyświetlacz w Polsce ? Pozdrawiam ! Pisz tu: http://micenter.pl/
mtz Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Telefon jest na gwarancji, więc chce tylko się upewnić że nie jest to wada wyświetlacza a dzwon którego nie zarejestrowałem ^^
Grzesiuso Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Przed chwilą, mtz napisał: Telefon jest na gwarancji, więc chce tylko się upewnić że nie jest to wada wyświetlacza a dzwon którego nie zarejestrowałem ^^ Skoro nie upadł, to w czym masz problem?
mtz Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Chodzi mi tylko o to żeby ktoś stwierdził czy jest to wada wyświetlacza czy uszkodzenie spowodowane przez użytkownika ^^ Dziękuje za odpowiedź.
mrosi Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 1 godzinę temu, mtz napisał: Pytanie czy takie coś mogło spowodować tylko uderzenie ? Tak, i myślę, że dobrze o tym wiesz. To co ja widzę na zdjęciu: lewa krawędź (telefon na zdjęciu jest do góry nogami) jest wgnieciona, a obudowa nad nią nieco wybałuszona. Telefon ewidentnie uderzył o coś ostrego - może kant blatu. Gwarancja nie obejmuje uszkodzeń fizycznych z winy użytkownika. Swoją drogą nieźle musiałeś walnąć.... 1
krzysztof1506 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Chodzi mi tylko o to żeby ktoś stwierdził czy jest to wada wyświetlacza czy uszkodzenie spowodowane przez użytkownika ^^ Dziękuje za odpowiedź. Jeżeli telefon Ci nie upadł i nie ma uszkodzeń fizycznych to śmiało możesz go reklamować. Miałem identyczny problem na wyświetlaczu przy Mi4 i bez problemów mi wymienili. Teraz mam podobny problem tyle, że kreska się pojawiła więc wysyłam drugi raz. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
dioxis Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Mam podobny problem, zaczęło się od lewego górnego rogu i stopniowo się powiększa, a telefon nie upadł.
Rekomendowane odpowiedzi